Dodoane, te-au ajuns blestemele profesorilor turci pe care i-ai trimis nevinovati la moarte ! Procurorii ar fi găsit la Igor Dodon zeci de mii de euro și jumătate de milion de lei moldovenești. Fostul președinte, dus în arest

0
268

Aproximativ jumătate de milion de lei moldovenești (aproape 121.000 de lei) și zeci de mii de euro ar fi fost găsiți de procurori în acasă la fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, și la rudele lui, relatează Deschide.md.

ACTUALIZARE 18.40. Igor Dodon a fost escortat la izolatorul Centrului Național Anticorupție, după mai bine de 10 ore de percheziții.

Dodon, actual președinte de onoare al PSRM, a fost reținut pentru 72 de ore, într-un dosar penal de corupție și trădare de patrie.

Conform surselor Deschide.md, în cadrul perchezițiilor desfășurate la rudele lui Dodon, oamenii legii au depistat mai multe obiecte de preț și sume mari de bani.

La casa părintească a fostului lider PSRM din Sadova, pe lângă zeci de mii de lei, procurorii au găsit și un plic cu aproximativ 10.000 de euro cu înscripția „Pentru PSRM”.

De asemenea, au găsit și o recipisă prin care un bărbat confirmă că a primit de la soția lui Igor Dodon, Galina, 25 000 de euro ca „arvună pentru utilaje de bucătărie”.

/www.digi24.ro/

Lasă un răspuns