În Republica Moldova va apărea un nou canal de televiziune. De format informativ-analitic, postul de televiziune Cotidianul TV – CTV va intra în casele telespectatorilor începând cu această toamnă.

La etapa inițială, postul de televiziune va avea 16 ore de emisie pe zi, care vor putea fi vizionate în rețelele de cablu din Republica Moldova.

În spatele proiectului se află o echipă de jurnaliști și tehnicieni tineri și cu o experiență profesională temeinică, dornici de a schimba fața jurnalismului din Republica Moldova.

„În curând vom aduce în casele consumatorilor de media din Republica Moldova un canal de televiziune care va face jurnalism pentru ei și pentru nevoile lor. Totodată, vrem să contribuim la dezvoltarea sectorului media autohton prin aderența la valorice democratice europene și în primul rând printr-un mod viguros de a face jurnalism echidistant”, a declarat Cristian Cobuz, directorul Cotidianul TV – CTV.

Noul post de televiziune va emite în limba română și va avea în program ştiri și talk-show-uri, filme documentare, emisiuni cognitive şi distractive.

„Cotidianul TV – CTV va fi un post de televiziune informativ-analitic, independent din punct de vedere politic, care va avea scopul de a informa și de a promova în Republica Moldova jurnalismul de calitate și care va prezența informații actuale și opinii relevante pentru publicul moldovenesc.

Lasă un răspuns